Vanwege deelname aan de VT Wonen & Design beurs zullen geplaatste orders na woensdag 11 oktober verwerkt worden.

Cart - 0 product

There are no items in your cart.

Hoentjencreatie in het
Nederlands weergeven Hoentjencreatie in het Engels weergeven
Shop By
Price
 1. €0.00 - €100.00 (48)
 2. €100.00 - €200.00 (14)
 3. €200.00 - €300.00 (4)

Wooden sunglasses - Hoentjen, Dutch wood design

Hoentjen Creatie offers unique trendy wooden sunglasses of top quality . These lightweight glasses contain an integrated brass hinge that allows an optimal comfort and ensures that the glasses are not as vulnerable . They also have flex springs. The flex technology offers flexibility. The wooden sunglasses are equipped with UV 400 lenses and are polarized. This wooden sunglasses also offers protection and is very comfortable to wear.

Do you need sunglasses with lenses and you love wood? Check out our collection of wooden spectacles.

Grid  List

Set Descending Direction
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List

Set Descending Direction
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Duurzame zonnebrillen van hout

Niet alleen denken wij het ontwerpen van mooie zonnebrillen voor u als klant, nee wij denken ook aan het milieu en de wereld economie. Hoentjen Creatie plant voor elk verkochte horloge, bril of zonnebril een boom. Dit gebeurt in samenwerking met  “Trees for the future”. Houdt u ook van hout, de natuur en het milieu? En wilt u een statement maken? Een extra reden om een houten zonnebril bij Hoentjen Creatie te kopen. Lees voor meer informatie over dit project onze blog 'Hout voor hout'. 

De prijzen van onze kwalitatieve zonnebrillen

Onze goedkoopste zonnebrillen zijn rond de €60,-. Het verschil tussen onze zonnebrillen en goedkopere zonnebrillen zit hem in de keuze van materialen. Wij vinden het belangrijk dat de glazen uw ogen ook daadwerkelijk beschermen. Daarnaast moet de zonnebril prettig zijn om een lange tijd te dragen. Doordat we gebruik maken van speciale veren en scharnieren blijft de houten zonnebril langer in goede staat dan de goedkopere varianten. Wij verkopen ook zonnebrillen met Carl Zeis glazen. Deze organische brilglazen zijn van kunststof en breukbestendig. De prijs die je betaald voor deze kwaliteit is op de lange termijn zeker de moeite waard.

Mannen of vrouwen model?

De houten zonnebrillen zijn geschikt voor zowel heren als dames. Doorgaans is de keuze van een rechte zonnebril meer voor mannen en wordt de waaiervorm vaker door vrouwen gekozen. Uiteraard ben je van harte welkom in onze winkel in Deventer om te passen en te kijken welke zonnebril jou het beste staat.

Onze houten zonnebril gemaakt van bamboe

Ook bieden wij u een zonnebril van bamboe. Deze zonnebril draagt heerlijk licht en heeft een gunstige prijs. Bekijk de bamboe zonnebril hier!.

Houten montuur en houten pootjes

De zonnebrillen van Hoentjen Creatie zijn allemaal voorzien van een houten montuur en ook van houten pootjes. Sommige zonnebrillen bevatten zilveren chroom elementen voor een klassieke en stoere look. Deze zijn bijvoorbeeld aanwezig bij de “Maya Bay” zonnebril en de “Glass Beach” zonnebril.

Een houten zonnebril op sterkte kopen

De glazen van onze houten zonnebrillen zijn ‘gewone’ glazen. Wij bieden zelf geen glazen op sterkte aan maar de opticien uiteraard wel. U kunt daarom met veel van onze monturen langs de opticien om er zonnebril glazen op sterkte in te laten zetten. De brillen waar de glazen met schroefjes bevestigd zijn zijn hiervoor geschikt. Laat dit echter altijd door de opticien doen! De Maya Bay zonnebril is hier een voorbeeld van.

Waarom zou je een houten zonnebril dragen?

Een houten zonnebril heeft een aantal voordelen. Zo zijn ze erg licht, ze wegen nog geen 25 gram. Dat voelt natuurlijk erg prettig wanneer je de zonnebril lang draagt. Daarnaast is het ontwerp erg sterk wat de levensduur van de zonnebril verlengt. Hout is een mooi natuurlijk product wat een look helemaal af kan maken. Daarom worden de houten zonnebrillen steeds populairder. Natuurlijke producten, gemaakt met passie en oog voor de natuur. Wie dit uit wil stralen past perfect bij onze houten zonnebrillen!

About Hoentjen Creatie

The Dutch designer and founder of Hoentjen Creatie; Sander Hoentjen, has passion for wood. Sander is a highly professional and multi-creative designer and have developed several high-end furniture design projects. His carvings are known for their style, detail and craftsmanship. 
Read more about Hoentjen Creatie 

Testimonials

Back to top