Cart - 0 product

There are no items in your cart.

Hoentjencreatie in het 
Nederlands weergeven Hoentjencreatie in het Engels weergeven

houten kinderproducten

Zo leuk we hebben een nieuwe kinderlijn. Zowel decoratie als speelgoed. En nee niet het standaard houten speelgoed maar uniek en educatief speelgoed. Wij vinden het erg belangrijk dat kinderen met duurzame producten kunnen spelen. Wat ook gelijk de kracht achter ons product/bedrijf is duurzaam en uniek. Neem nu onze houten balans bord eindeloze mogelijk heden voor veel verschillende leeftijden en zelfs voor papa en mama een feestje om mee te spelen. Met ons houten speelgoed kun je spelenderwijs kinderen dingen leren en ook samen met uw kind spelen. Ook voor de kinderkamer hebben we mooie producten ontworpen en gemaakt. Denk hierbij aan een groeimeter of een wanddecoratie. De naam van uw kind op een unieke manier aan de muur.

Wij hebben veel mogelijk heden bespreek deze met ons. Wilt u een product opmaat of met een persoonlijke gravering laat het ons weten. Wij kunnen veel opmaat maken dus vraag ons gerust. Hoe gaaf is een persoonlijk cadeau voor uw kind of als kraamcadeau.

There are no products matching the selection.

About Hoentjen Creatie

The Dutch designer and founder of Hoentjen Creatie; Sander Hoentjen, has passion for wood. Sander is a highly professional and multi-creative designer and have developed several high-end furniture design projects. His carvings are known for their style, detail and craftsmanship. 
Read more about Hoentjen Creatie 

Testimonials

Back to top